La Selecció Valenciana, campiona del món de llargues

Hui s’ha disputat la final del Campionat del Món de llargues en la plaça de la Generalitat de la localitat d’Alzira. La Selecció Valenciana s’ha imposat 6-2 a Bèlgica i s’ha proclamat campiona. D’aquesta manera, ha certificat el seu títol de campió del món de totes les modalitats en categoria masculina, amb 9 punts.

La final ha tingut color valencià encara que el combinat belga ha plantat cara durant els primers jocs. Amb el 2-2, el joc valencià ha començat a imposar la seua llei i s’ha començat a distanciar en el marcador fins a un avantatjós 5-2 que permetia a l’equip de Vicent Molines pensar en la victòria. Al final, no sense suspens, la Selecció Valenciana ha tancat el duel amb el 6-2 definitiu.

Països Baixos, tercers

En la final B per la lluita pel tercer lloc, Països Baixos i Euskadi s’han vist les cares amb triomf neerlandés. L’equip del Nord d’Europa s’ha imposat per 6-3 en la partida prèvia a la gran final pel títol.

Campionat del Món masculí per a la Selecció Valenciana

En homes, la Selecció Valenciana és campiona del món amb 9 punts: 4 punts del Joc Internacional, 4 punts de Llargues, més un punt de frontó. El següent ha sigut Euskadi, amb 6 punts: els 4 punts de frontó, més 2 de One Wall.

Euskadi, campiona del món en dones

En dones, Euskadi s’ha proclamat campiona del món en sumar 9 punts: 4 en frontó, 4 en joc internacional i 1 punt en one wall. Segona ha sigut la Selecció Valenciana amb 6 punts: 2 en Joc Internacional, 2 en frontó i 2 en One Wall.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *