Doblet de Països Baixos en One Wall

El Mundial de Pilota, organitzat per la Confederació Internacional de Pilota a Mà (CIJB), ha tancat la competició de One Wall amb doblet per als Països Baixos, que s’han imposat en la categoria femenina derrotant a la Selecció Valenciana, i en la masculina, deixant el subcampionat en mans d’Euskadi.

Doble victòria neerlandesa a Alzira després que, primer les dones i després els homes, hagen aconseguit el títol demostrant un altíssim nivell. En dones, les holandeses van deixar mostres d’un molt bon nivell de joc per a imposar-se sobre les valencianes, que lluitaven per aconseguir la victòria davant el seu públic en el pavelló local. A la fi, un 2-0 per a les del nord d’Europa que no va deixar somriure a les valencianes Mar i Victoria.

En homes, la derrota d’Euskadi es va vendre més cara, malgrat que els neerlandesos van demostrar tindre el control de la partida. La parella de Països Baixos es  va imposar en el primer joc. En el segon, això sí, la dupla basca va reaccionar i va empatar, però en el desempat es va imposar el joc i el poder neerlandés per a sentenciar la final i arredonir així una nit d’èxit per als taronges.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *