Divendres de fases finals de One Wall

Moment per a One Wall en el Campionat del Món de pilota a mà de la Confederació Internacional de Pilota a mà (CIJB) que es disputa a Alzira. La jornada del dijous, maratoniana amb més de 30 partides en la modalitat, han deixat clars els quarts de final en categoria masculina. En dones, aquest divendres encara queden partides de la liguilla, per la qual cosa també serà un dia decisiu abans de les finals de la vesprada.

El pavelló Pérez Puig d’Alzira acull demà la recta final del One Wall tant en homes com en dones. En la categoria masculina aquest dijous quedaven establits els aparellaments de quarts de final. Així, a les 11:00h jugaran per un lloc en les semifinals Uruguai i Puerto Rico; a les 12:00h ho faran l’Argentina i Anglaterra; a les 13:00h es veuran les cares Euskadi i Comunitat Valenciana; i a les 14:00h eixirà l’últim semifinalista en el duel entre Bèlgica i Països Baixos.

Les semifinals masculines estan previstes a les 16:00h. Les finals seran a les 18:00h la del tercer i quart lloc, i a les 20:00h la gran final pel títol.

En la categoria femenina, aquest dijous s’han disputat les primeres partides de la fase regular, una lliga que deixarà establit l’ordre en la classificació final que servirà per a esclarir els aparellaments en la lluita per ser tercer i per ser la selecció campiona. Des de les 9:30h del matí se celebraran els duels que queden per determinar les finals, les quals estan previstes a les 17:00h el duel pel tercer lloc, i a les 19:00h la final pel títol.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *